May 16, 2012

All I can do is be me, whatever that is.

Assalamualaikum and Hello !

It's been a while I'm doing this as my hobby. And this was the first time I admit it. What is it? Want to know? Actually I'm some kind of person who loved to stalk people. Tapi bukanlah bermaksud nak jaga tepi kain orang. Just sometimes I'm doing that when I'm felt curious about something. And because of my hobby ni lah aku banyak jumpa new info, great person, bombastic news * bombastic tu *, popular blogger ETC and maybe benda lama, baru nak tahu * how sad * -.-

Actually this hobby ade pros and cons dia. Kalau nak stalk secara positive, that's good. But if negative, that's not really good. * taknak cakap bad * :P

Sebab terlalu hebat stalk orang sampaikan aku digelar " Great Stalker ". See. Sampai dapat pangkat tu. Great kan? Haha. Actually it's not good. Tapi bagi aku, kadang kadang perlu buat macam tu. I loved to find what I'm curious about. At least, kita dapat tahu kan ape yang sebenar, walaupun tak completely tahu.

And because of my hobby ni, aku banyak jugak terjumpa benda yang aku tak patut tahu. Yes. Not every result after kita search tu akan beri jawapan yang positive. Kan? I do admit sometimes aku search something yang aku tak patut search. It might leave scars at my heart. Aduhh. When I found one, that's the worse. Sometimes sampai nangis macam mati laki tau. But nak buat macam mana, that's my fault. Gatai p tekan macam macam kenapa kan? Huu. 


Maybe orang akan benci dengan ape yang aku buat. But, actually there's a reason. So, back off. Kepada sesiapa yang macam aku ni, kita kurang kurangkan lah. Nanti kita yang sakit, bukan orang lain. Kan? Haha. That's all for me. I'm sorry if some of you might think I'm bad. You're wrong. Aku baik tauuuu. *perasan* Don't care :P 

Last but not least, even orang judge kita macam mana teruk pun. Kalau yang bagus, elok lahh.
 Yang penting, 

because, 
Ganas uolss bagi kaki kau.

THE END

2 comments:

AZRUL AZMI said...

Sy kaki stalker jugak... HAahaha...

FatenNabila :) said...

AZRUL AZMI : hehe. geng lah kita azrul :D