December 7, 2011

Syukur :)


Assalamualaikum and Hi :)

OMG Why? Why? Why? Why post kali ni dimulakan dengan Alhamdulillah??? *okay over nak mati* selalu aku mesti mula dengan salam dulu kan. hee. sebenarnya sekarang aku rasa sangat bersyukur dengan pemberian Allah kepada hamba-Nya ini. 
 
semalam baru dapat result for PSPM ( Peperiksaan Semester Program Matrikulasi) 1. Alhamdulillah result yang aku dapat memang memberanjatkan *entah betul ke tak BM aku ni* aku. bukan aku je. family family aku pun sama. fuhh. Alhamdulillah. and aku harap sangat aku boleh kekal kan keputusan ini untuk Sem 2 ni pulak. walaupun Sem 2 lagi tough. chaiyork FATEN!!!

mungkin dulu aku terlalu frust dengan kegagalan aku. tapi aku tahu, Allah itu Maha Adil. dulu aku jatuh. sekarang Dia beri aku naik semula. Alhamdulillah. :)

to all my friends yang turut berjaya, Congrats guys! and kepada yang kurang berjaya, jangan putus asa ok. kita usaha lagi. :)

p/s : baru sekarang aku dapat rasa kegembiraan melihat parents aku sangat happy. :') 

THE END.

3 comments:

Cik Bhulat said...

usaha tangga kejayaan..rajin-rajin uasaha ye..moga berjaya...tahniah for the result =]

sHEiRa S said...

faten. congrates dear...u did well....sme2 kite mgejar 4 flat di sem 2 :)...insyaAllah kalau Allah benarkan :)

FatenNabila :) said...

thx Cik Bhulat and Sera ! :)