May 3, 2011

Hujan lebat masa Si Nobita tidur lena ;)

Assalamualaikum and Hi Hi!

korang semua sihat? harap sihat lah ye. aku? sihat walafiat, alhamdulillah.

hmm. ni nak cerita, Ipoh skrg ni mmg tak sah kalau tak hujan. asyik hujan je setiap hari. kalau tak pagi, petang, kalau tak malam, tgh malam or pagi pagi buta. sejuk gila lahh. and nak cerita, masa hujan hujan begini lah Nobita selalu mencomelkan diri, tidur sgt lena sambil mengeluarkan lidah. grr. geram aku T_T

siapa Nobita? AHHA bukan si nobita adik doreamon tu ye. ini Nobita si comel taman taufikrumah aku :P

Nobita kucing aku yg paling gedik sekali. anak kepada Chico. tapi dorang dua lain warna. HAHA mmg unik ;). Nobita baru 3tahun tapi ya Allah. gemuk gila nak mati *hyperbola* haha. and nak tekankan, nobita BETINA ye.



 ni gambar dia aku tgkp dah lama. ni time otw nak tidur.

and bawah ni hari ni. tadi hujan tgh lebat turun, ni la kerja dia T_T zzzZZZ





jom kenali Nobita lagi dekat or err tgk gambar dia dulu dulu ;)
ni lah kucing kucing kesayangan aku ;)
urrgghh. GEDIK!
next, gambar masa nobita kecik kecik. ratu photography la kate kan T_T

Nobita baru lahir! ;) 






alolo. tidur :')

ohhmyy. banyak nye gambar kan? ahha. takpe. mencuci mata haraplah :P

hee. ni lah Nobita si comel taman taufik ;) 
sorry gambar yg ditangkap harini sangat lah tak cantik. tangkap guna camera phone 1.3mp je -.-
and for today's entry, gambar Nobita yang banyak ditepek, lepas ni InsyaAllah akan ni review si garang Boboy and si cantik Chico pula :P


THE END

7 comments:

AZRUL AZMI said...

banyak nyer gambar.... paling suke yg kecik tu... comel giler....

sHEiRa S said...

jiran....comel nyer....tapi sera x suke kucing...FOBIA!! ^_^

FatenNabila :) said...

azrul : haha. tau tak pe. :P btw, mmg ramai suka gmbr tang kecik kecik tu :)

sera : ala jiran, tak perlu takut lah. kucing tenten baik ;)

✖ s.y.i.r.a ✖ said...

comel gilaa kucing ang. sgt33 adorable.

FatenNabila :) said...

hee. thx syira ;)

alia zarfullah said...

Comelnyee. geram.
taknak jual ke?

FatenNabila :) said...

alia zarfullah : tak sggup lah nak jual. syg sgt sgt. hee