May 29, 2011

New Friends, New Place, New LIFE !

Assalamualaikum and Hi!


lama tak menulis. huu. busy sikit semenjak dua menjak ni. macam macam yg aku buat. banyak tempat yg aku pergi. banyak activiti yg aku kena tempuhi ;)

19 mei til 22 mei hari tu aku selamat sampai dan pulang ke Jakarta and Bandung, Indonesia. family trip. actually ni kali ketiga aku menjejakkan kaki ke bumi bandung and jakarta. dah biasa dah dgn suasana kat sana.

bukan tu yg aku nak cerita sebenarnya, sejajar dgn tajuk entry yg ditulis, aku nak bgtau, 23mei2011 yg lalu aku telah mendaftar di Kolej Matrikulasi Perak :D hee dekat dgn rumah. so, tak rasa homesick mahupun sedih sgt. sikit sikit je. naseb lah dapat dekat. 22 aku balik Malaysia, 23 terus kena pergi daftar. mmg terasa jugak lah kepenatan nya. tapi, aku masih gagah. hehe

gambar dibawah baru je ditangkap semalam. before balik rumah kami ada senamrobik, aktiviti terakhir dalam minggu orientasi. one week of orientation, hmm, penat mmg penat. mcm mcm jadi and mcm mcm juga ilmu and motivation yg kami dapat. APA YG KAMU INGINKAN, 4 FLAT! hee. itulah ungkapan yg selalu dilaungkan oleh pelajar KMPk. Goodluck semua!

kepenatan selepas senamrobik
kena buli dgn sera

 meet sera and ana ;)

roomate semua okay. dapat pulak kami semua sama modul, so, its easy for us nak study sama sama kan ;) budak ex mrsm taiping pun ramai lah jugak. so, takde hal lah. hee.

just, aku berharap sgt kali ni aku takkan menghampakan kedua ibu bapa aku, family aku or sesiapa yg memberikan harapan yg tinggi pada aku masa SPM dulu. dgn iringan doa ibu bapa, keluarga, sahabat handal and yg paling penting, DIRI SENDIRI, insyaAllah kecemerlangan pasti dalam genggaman aku kali ni. AMIN.

THE END

4 comments:

farahinasyima ;p said...

yunk !
haha . good luck babe .
t free aku dtg ..
ecececece ~
haha . lovee you !

FatenNabila :) said...

hee. thx a een syg <3
sila dtg sila dtg! hee
lovee you too dear!

iena chan said...

gilaa best kot. dekat :)aku free nti aku dtg okey. all the best :D

FatenNabila :) said...

tau tak pe. dekat je :P
sila lah dtg ye. hee. THX!