March 20, 2011

Friday ~ Journey to Shah Alam.

Assalamualaikum and hello hello :D
aku baru pulang dari Shah Alam and ya, there was a lot of stories yg aku nak post. but untuk elak one post yg sgt panjang, i wrote it by day k ;)

18March2011
so, tot tet tot tet, Jumaat telah tiba. hari yg dinanti oleh both of my sister and I. masa nya utk ke Shah Alam! woohoo! gerak dari rumah pukul 12.30pm after jumpa ayah and ambil duit belanja, haha. sampai SA dlm pukul 3.20pm mcm tu. jam sgt sgt bila dah sampai KL. gosh. dan hari ini ialah hari berjumpa my Mr.MAA. hee. and nak tau tak. semalam aku tak boleh tdr kot. serious. sgt teruja. bukan sbb hari sabtu, but hari jumaat. hee.

tapi, pada mulanya plan tu bakal hancur sbb kami tiba SA agk lewat. igt smpai pukul 2 lebih but tiba tiba terlajak smpai pukul 3 lebih pula kan. ye la. hari hujan nye lagi, jam lagi. aishh. mmg stress la. dlm kereta mmg asyik membebel bersendirian la -.-''

then, bila sampai je Shah Alam, call along utk pastikan alg kat mana, and thank God, alg smpai dulu. so, alg boleh check in dulu. takde la masa terbuang semua. smpai je hotel, tak turun, terus ambil alg and pergi shell pula utk ambil MR.MAA. suddenly hujan bagai nak rak lebat nye. campur pulak dgn kilat guruh and angin mcm puting beliung *ok.hyperbola di situ* haha.tapi mmg angin kuat la. ambil sahaja Mr.MAA, terus kami gerak ke Jusco. plan utk ke Sunway Piramid. tapi sbb keadaan tak mengizinkan, Jusco pun jadi la.

kat Jusco, min jln with alg and im with Mr.MAA guer. haha. sbb bosan tak tau nak buat apa, maka kami pun decide utk tgk wayang. tgk tgk. berminat pula nak tgk Rango. haha. cicak hijau tu kan. so, our ticket was on 5.45pm and the clock that time was still 4.20pm. aduss. byk masa lagi. nak buat apa? so, kami pun berjalan jalan la dlm tu. mmg penat. masuk kedai tu keluar kedai, masuk kedai lain keluar. beli nye tak. haha. lantak la kan.

so, agk agk 5.30pm, kami dah ada di dpn cinema utk beli popcorn and drinks. masuk wayang~ habis je dlm pukul 7.30pm mcm tu, Adlan minta balik. adoii. taknak taknak :'( tiba tiba jumpa alg n min n dorg ajk dinner dulu. yeay! ada reason la tak blh balik lg kan :P then, aku suruh Mr.MAA pujuk mama dia and naseb berjaya. hee. kami dinner di Johnny's dan pulang selepas itu :D


end of the day ~ :D

2 comments:

AZRUL AZMI said...

now i know your hubby!!! hahaha...

terjawab sudah!!!! jangan lupa gi kat blog saya untuk bancian atlet kegemaran... hehehe... kalu tak nak pun tak pe... saje nak promote... jangan marah...

nice...

FatenNabila :) said...

hee. ye.itulah :D
no probs azrul. i will ;)
tggu nnt saya menjenguk. hee
tq!