March 18, 2011

JUSTIN BIEBER VS CODY SIMPSON

which one is better? which one you think much cuter? which one you think have good voice? 

ahha. kenapa tiba tiba post VS VS ni kan. actually, aku baru mengenali Cody Simpson *aku tau aku ketinggalan. shhshh* and when i watched cody's videos in Youtube. sungguh ramai org membandingkan CS dgn JB. masa dgr lagu CS aku pun mcm ''ehh, mcm JB lahh!" aku pun membelek belek lagi lagu CS. and aku dapati JB and CS had a lot of differences. so, kepada fans JB or CS jgn la gaduh gaduh. each of them ada keistimewaan masing masing. *acehh.mcm fans dorg baca blog aku je* ahh. lantak la aku nak tulis apa. haha


Justin Bieber
Cody Simpson


 VS




 
tgk. tak sama kan?
minat lahh mana yg anda nak. yg penting aku plg minat Hubby aku je *ahha.keluar topik* :P


2 comments:

AZRUL AZMI said...

Siapa your hubby? tak pernah kenal pun... tak nak share ke?

hahaha.. gurau je...

saya pun baru kenal CS bila baca post ni...
apa2 je la kan.. nice entry...

FatenNabila :) said...

haha. tak kenal ke azrul? :P
hee. tq!