April 17, 2011

Abg's 22th Birthday Celebration :)

Assalamualaikum and Hello :)

pada 17 April 1989, lahir lah seorang putera comel *kembang abg* Encik Rustam dan Puan Sofiah di Hospital Besar Ipoh Perak. uwek uwek *bayi itu menangis bersyukur dilahirkan utk melihat dunia* Alhamdulillah.

okay. bukan nak cite tuh sebenarnya. HAHA tu pengenalan je ;) so, nak celebrate birtday abg, kami pun decide lah nak pergi San Francisco Steak House. tapi malangnya, tempat tu tak diyakini halal. dia dpt lesen halal dari Australia. naseb ayh pergi tgk dulu. aish. then, mls nak pkr panjang and serabutkan otak, kami pun decide utk pergi ke Secret Recipe. lagipun ada kek kat situ kan, senang lah nak nyanyi nyanyi nanti. 

so, after maghrib, kami pun bertolak lah ke Secret Recipe. order lah dinner kami. mkn mkn then gelak gelak. and tak tau kenapa, semua pakat gelak tgk style shawl aku mlm ni. aku mmg tak pernah pakai style ni. saje je. nak simple for this celebration kan. tapi, best sgt tgk ayh gelak terkekek kekek tadi. mak sama, min and abg. semua sama je.

after dah mkn semua, kami pun bergerak utk pulang. tapi min mintak jalan jalan dulu. tak best lah balik awl kan. then, ayh bwk lah jalan jalan. sampai dkt limau bali tambun, ada pulak fun fair kat situ. aish. best nye. nmpk pulak ada haunted house. mmg lagi menjadi jadi hati ni nak pergi. so, pujuk lah ayh singgah kejap. ayh pun bersetuju. NASEB BAIK :) aku ngan abg naik la ferris wheel. sumpah seram. laju gila dia pusing. rasa nak termuntah pun ada. abg jerit bagai nak rak kuat. aku gelak gila tgk abg. HAHA

lps nak ferris wheel baru lah kami masuk haunted house. dah la pakai heels kan, mmg lah aku bakal ketuk hantu hantu dgn heels aku tuh. tapi, naseb baik lah hantu hantu semua dalam cage. so, takdelah peluang aku nak ketuk dorang. first masuk mmg aku jerit lah. terkejut. after that, jalan mcm biasa berlagak berani. haha. best rasanya.

dah lama tak pergi fun fair. sgt rindu zaman kanak kanak :)

meh luangkan beberapa saat anda tgk gambar kteorg mlm ni ;)







 THE END

 THANK YOU READERS ;)

4 comments:

CikHaniBhulat said...

happy family :) syok nyew g secret recepi..tingin lak nak mkn choc indu skrg nie..anyway, hepy bufday to ur bro...

NURAIN said...

comel lah kau pakai glasses :)

FatenNabila :) said...

cikhanibhulat : hee. ayh faten mkn mlm ni ;) jomjom pergi. :D

FatenNabila :) said...

NURAIN : thx ein cantik. ;)