April 19, 2011

Happy Birthday Bestfriend :)


hey hey YOU! YOU lah. adoi. you you! buat buat tak paham pulak dia. ish. YOU lah !
Cik Puan Datin Seri FATIN IZZATI FUAD
*penat aku panggil*

ahha. kepada cik patin merangkap bestfriend aku yg paling lama, meh sini aku bg peluk cium nak? TAKNAK takpe. :P aku ada seperenggan ucapan nak kau baca ye cik patin. sila menghayati *kalau tak aku cium kau* :)

ehem ehem check one two three,
      kepada cik patin yg sudah pun meningkat usia 18tahun, tua dah tu. dah boleh KAWEN *ingat! aku mesti jadi penyapit pengapit kau! * HAHA kat sini, aku nak ucap SELAMAT HARI LAHIR yg ke 18. jgn lupa berterimakasih kat mak ayh kau. haa. and for u, thx sbb sudi kwn dgn aku. aceh nak nangis pulak rasa. hukk. walaupun kita pernah gaduh masa sek rendah dulu. bodoh bodoh dulu. kau tetap syg aku kan. HAHA aku syg kau jugak :P semoga umur 18tahun ni kau semakin matang dan boleh menentukan matlamat hidup kau. dah besar kan. huu. semoga kau berjaya dalam apa jua bidang yg kau nak ceburi. banyak banyak berdoa ye. insyaAllah semua telah ditetapkan and semua itu yg terbaik utk kau :') and semoga kau dipanjangkan umur. boleh kita kawan lagi lagi lama. :) dimurahkan rezeki bagi kau bila besar nanti jadi kaya boleh beli aku rumah banglo sebuah. dipertemukan jodoh yg terbaik supaya aku boleh berbangga menjadi pengapit kau :P and and jangan kau sesekali terfikir nak lupakan aku kalau kau nak hidup lama ye CIK PATIN *kejamkan aku?* :P

hey! BESTFRIEND FOREVER YEA! :D

sayangkaumakcik!
THE END :)

7 comments:

Safone Mad said...

hppy bfday! same ngn sultan perak arini! :D

FatenNabila :) said...

safone : a'ah kan. aku pun tak sedar. tak tau la makcik ni sedar ke tak :P

syairahmohdanuar said...

haha.hepi bday kawan kau :')

kau nie sweet ah.suka! :D

FatenNabila :) said...

syairah : terima kasih kawan aku jwb :)

hee. thx. saya gula :P

AZRUL AZMI said...

selamat hari lahir kawan anda.... semoga kawan anda sihat sejahtera... hehehe...

hanisa sabrina said...

sila ckp happy birthday jugak kat dia k . hehe

FatenNabila :) said...

hanisa sabrina : settle ;)